Finding Solutions is een onafhankelijk opererend adviesbureau, gespecialiseerd in het oplossen van fiscaal- juridische problemen, operationele- en strategische vraagstukken. Bent u door de nieuwe (Europese) wet- en regelgeving even de weg kwijt in de juridische doolhof, of zit u in de knoop vanwege samenwerkings- en/of communicatieproblemen binnen uw  organisatie?


Finding Solutions zoekt samen met u naar de oplossing voor uw probleem, wijst u de weg in de juridische wirwar van regelgeving en hakt met u knopen door op het gebied van strategische en operationele vraagstukken. Zo zet u uw organisatie snel weer op het juiste spoor. Finding Solutions werkt flexibel, no-nonsense en is door samenwerking met gespecialiseerde partners op vele markten thuis.


Finding Solutions werkt van inhoud naar vorm en van vorm naar resultaat.
Finding Solutions adviseert met als specialisatie de gezondheidszorg. Door de brede fiscale achtergrond actief als adviseur van artsen, samenwerkingsverbanden van artsen en overige professionals in de gezondheidszorg. Finding Solutions begeleidt organisaties van mensen op weg naar echte resultaten met respect voor de cultuur en tradities.Finding Solutions zorgt tevens voor:

  • Inzet van betrouwbare expertise
  • begeleiding van alle formele en informele stappen in de projecten
  • organisatie van presentaties en evenementen
  • dagvoorzitterschap/inleiding van bijeenkomsten
  • scherpe budgetbewaking voor u en voor ons
  • communicatie in woord, geluid en beeld

 

Theo Bisschops. Directeur Finding Solutions